GRATIS E-BOEK
Klik hier voor het aanvragen van het gratis e-book ‘Via ontspanning naar geluk”

CONTACT

Praktijk Marieke
Vijverweg 4
Aduard

info@praktijkmarieke.com
06 30 189 089

OVER PRAKTIJK MARIEKE

Praktijk Marieke is een handreiking voor jou. Met behulp van reiki en/of coaching help ik jou je balans te (her-)vinden en te groeien. Of om gewoon lekker te ontspannen. Ik werk zowel met kinderen als volwassenen.

 

Reiki

Bij Praktijk Marieke kun je terecht voor een reiki behandeling. Reiki is een naam voor de universele energie, die overal is. Door middel van handopleggingen breng ik deze energie naar je lichaam. Jouw lichaam bepaalt vervolgens zelf hoeveel het van deze energie neemt. Wanneer reiki opgenomen wordt in je systeem, helpt het je lichaam en geest om te helen. Het zet jou aan om in balans te komen. Dit kan je heel direct tijdens of na de behandeling ervaren, of meer geleidelijk in de weken erna.
Effecten die je tijdens de behandeling kunt verwachten lopen zeer uiteen. Je kunt een diepe ontspanning ervaren, er kunnen emoties naar boven komen en je kunt lichamelijke sensaties, zoals tintelingen, voelen. Ook kan het zijn dat je niets bijzonders ervaart: niets is gek. Bij mij gaat regelmatig mijn maag borrelen door een reiki behandeling!

Op dit moment ben ik me verder aan het ontwikkelen als healer. Daarom zal ik in overleg met jou ook healing technieken toepassen. Ik zeg technieken, maar veelal komen de dingen die ik doe intuïtief op. Ze lijken een beetje op de reiki: ik werk met mijn handen. Daarnaast gebruik ik ook geluid en woorden.

Mogelijk is de term energie voor jou een ongrijpbaar iets. Het is dan ook een onzichtbaar en lastig meetbaar gegeven. Iets wat je het best kunt ervaren om het te begrijpen. Je zou het kunnen zien als kracht, of als het onzichtbare, ijle, deel van jezelf. Maar als je er helemaal niets mee hebt, is dat ook prima. De ervaring zal er niet anders door worden.

Voor wie?

Mijn behandelingen zijn geschikt voor mensen die zoeken naar heling, genezing, en ondersteuning. Dat kan zijn voor iets fysieks, of psychisch/emotioneels. Let wel: ik kan geen genezing garanderen. Van te voren weet ik niet wat de reiki of healing precies gaat doen. Jouw systeem bepaalt. Als er sprake is van een aandoening die medische hulp vraagt, raadpleeg dan vooral (ook) een arts. Reiki (en healing) kan je wel ondersteunen in een genezingsproces. Het brengt je dichtbij jezelf en kan blokkades opheffen, waardoor je fysiek of psychisch trauma kunt gaan verwerken. Los daarvan is reiki ook heel geschikt voor mensen die ontspanning en rust zoeken.

Een behandeling

Voorafgaand bespreken we eerst wat je wilt bereiken met de behandeling. We kijken naar je wensen. Daarbij leg ik je uit wat we gaan doen.
Tijdens het geven van reiki, lig je op de behandeltafel. Een healing doe ik ook zittend. Je houdt je kleren aan. Ik leg mijn handen op verschillende plekken op je lichaam. Mocht je het vervelend vinden om aangeraakt te worden, dan kan ik mijn handen ook iets boven je lichaam houden. Ik behandel de voor- en achterkant van je lichaam, tenzij anders afgesproken.
Na afloop krijg je de tijd om weer even te ‘landen’, wakker te worden na een tijd van ontspanning. We bespreken dan hoe de de behandeling is geweest en of een herhaling gewenst is.
Als je vragen hebt, kan je die altijd, op ieder moment (ook tijdens de behandeling) stellen.

Praktisch

De behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Mocht dit om welke reden dan ook niet passen voor jou, dan kunnen we ook een uur aanhouden. Hierdoor kan ik iets minder grondig door je systeem heen gaan en zal de tijd voor gesprek korter zijn. Dit hoeft echter geen probleem te zijn; het is met reiki en healing heel afhankelijk van hoeveel jouw systeem op dat moment op wil nemen/ aan wil gaan.
Je hoeft niets mee te nemen voor de behandeling. Mijn praktijk is op de 1e verdieping en is per trap te bereiken.

Tarieven

Reikibehandeling (ca. 90 minuten) 75,00 euro (incl. BTW)
Alternatieve tijdsduur van 60 minuten: 50,00 euro (incl. BTW)