Coaching

Het is mogelijk om bij Praktijk Marieke voor een coachingsgesprek te komen. Ik zal mijn gevoeligheid, ervaring en kennis inzetten om jou bij te staan bij waar je samen naar wilt kijken. Daarbij gaat het om jou en jouw weg: ik reik jou aan wat volgens mij jou kan helpen. Vervolgens is het aan jou wat je meeneemt en hoe je het inzet.

Voor wie?

Een coaching sessie kan gaan over blokkades die je tegenkomt in je leven. Bijvoorbeeld op het gebied van energie of levensvervulling. Tevens kan ik je helpen bij hooggevoeligheid en gevoelens als neerslachtigheid. We kunnen altijd overleggen of coaching voor jou op dit moment geschikt is en voel vooraf zelf ook of het voor jou klopt.

Hoe ziet de coaching eruit?

Praten zal een deel zijn van de coaching. Ik heb bijvoorbeeld zelf veel ervaring opgedaan in behandelmethodes en hulpmiddelen en kan je van daaruit tips geven. Te denken valt aan ontspanningsoefeningen, leestips of manieren om uit een negatieve bui te komen.
Daarnaast ben ik voorstander van het zelf ervaren. Dit houdt voor deze sessies in dat we ook visualisaties, opstellingen, creatieve opdrachten en bewegingsoefeningen kunnen toepassen. Mijn ervaring is dat het zelf doorvoelen inzicht en heling op een diepere laag geeft dan wanneer alleen via woorden wordt gewerkt.

Binnen of buiten

De coaching vindt plaats in mijn praktijk, of, indien je dit plezierig vindt en het weer is geschikt, buiten in de natuur. In de natuur kunnen weer andere dingen ontstaan, in uitwisseling met je omgeving. Daarbij kan het samen wandelen als meer ontspannen worden ervaren, dan in een ruimte zitten. Dit kunnen we allemaal afstemmen en ik zal ook hierbij mijn gevoeligheid inzetten om in te voelen wat positief kan bijdragen aan jouw sessie(s).

Praktisch

Een sessie duurt ongeveer 1 uur. De (eenmalige) intake duurt 1,5 uur.
Je hoeft niets mee te nemen voor de sessie, tenzij dit vooraf aangegeven is.

Tarieven:
Intake (ca. 90 minuten): 56,00 euro (incl. btw)
Coaching sessie na intake (ca. 60 minuten): 37,50 euro (incl. btw)