GRATIS E-BOEK
Klik hier voor het aanvragen van het gratis e-book ‘Via ontspanning naar geluk”

CONTACT

Praktijk Marieke
Vijverweg 4
Aduard

info@praktijkmarieke.com
06 30 189 089

OVER PRAKTIJK MARIEKE

Praktijk Marieke is een handreiking voor jou. Met behulp van reiki en/of coaching help ik jou je balans te (her-)vinden en te groeien. Of om gewoon lekker te ontspannen. Ik werk zowel met kinderen als volwassenen.

 

Coaching

Loop jij tegen bepaalde dingen aan in je leven, waar je naar wilt kijken? Wil je meer leven vanuit jezelf, je hart? Het is mogelijk om bij Praktijk Marieke voor een coachingsgesprek te komen. Ik zal mijn gevoeligheid, ervaring en kennis inzetten om jou bij te staan bij waar je samen naar wilt kijken. Daarbij gaat het om jou en jouw weg. Eventueel reik ik jou daarbij aan wat volgens mij jou kan helpen, zoals een opstelling. Vervolgens is het aan jou wat je meeneemt en hoe je je opgedane ervaring inzet.

Voor wie?

Een coaching sessie kan gaan over blokkades die je tegenkomt in je leven. Bijvoorbeeld op het gebied van energie of levensvervulling. Tevens kan ik je helpen bij hooggevoeligheid en gevoelens als neerslachtigheid. Je thema kan heel concreet zijn, of een vaag gevoel. We kunnen samen bekijken of coaching voor jou op dit moment geschikt is en voel vooral of het voor jou klopt.

Hoe ziet de coaching eruit?

Praten zal een deel zijn van de coaching. Via mijn opleiding als professioneel coach werk ik met een methode waarbij het gaat om inzichten opdoen over de onderliggende thema’s van waar jij naar wil kijken. Je boort hierin jouw persoonlijke wijsheid aan en ik help je om daar te komen. Ik heb zelf veel ervaring opgedaan in hulpmiddelen, zoals ontspanningsoefeningen, en kan je van daaruit tips geven. Echter, mijn intentie is om jou je eigen unieke weg te laten vinden. Hierdoor blijf je niet afhankelijk van een externe bron (ik), maar kan je op jezelf bouwen.

Naast coachen via woorden ben ik voorstander van het zelf ervaren. Dit houdt in dat we ook visualisaties, opstellingen, creatieve opdrachten en bewegingsoefeningen kunnen doen. Mijn ervaring is dat het zelf doorvoelen inzicht en heling op een diepere laag geeft. Ik reik aan wat ik op een bepaald moment zinvol acht; jij bepaalt of je hierop in wilt gaan, of dat je iets anders wilt.

Binnen of buiten

De coaching vindt plaats in mijn praktijk, of, indien je dit plezierig vindt en het weer is geschikt, buiten in de natuur. In de natuur kunnen weer andere dingen ontstaan, in uitwisseling met je omgeving. Daarbij kan het samen wandelen als meer ontspannen worden ervaren, dan in een ruimte zitten. Dit kunnen we allemaal afstemmen.

Kun je niet naar mijn praktijk komen?

Ben je minder mobiel, door wat voor reden dan ook? Dan kan ik ook bij je thuis komen. Ik reken hiervoor van 0-5 km niets extra. Vanaf 5 km is het 0,80 euro per kilometer.
Een andere mogelijkheid is om de gesprekken digitaal te doen. Opstellingen zijn dan niet mogelijk, maar praten, voelen en eventueel creatief bezig zijn en bewegen kunnen (in bepaalde mate) wel.

Praktisch

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. De (eenmalige) intake duurt eveneens 1,5 uur. Je hoeft niets mee te nemen voor de sessie, tenzij dit vooraf aangegeven is.

Tarieven:
Coaching sessie / intake (ca. 90 minuten): 67,00 euro (incl. btw)