GRATIS E-BOEK
Klik hier voor het aanvragen van het gratis e-book ‘Via ontspanning naar geluk”

CONTACT

Praktijk Marieke
Vijverweg 4
Aduard

info@praktijkmarieke.com
06 30 189 089

OVER PRAKTIJK MARIEKE

Praktijk Marieke is een handreiking voor jou. Met behulp van reiki en/of coaching help ik jou je balans te (her-)vinden en te groeien. Of om gewoon lekker te ontspannen. Ik werk zowel met kinderen als volwassenen.

 

Coaching

Loop jij tegen bepaalde dingen aan in je leven? Wil je meer leven vanuit jezelf, je hart? 
Graag help ik je om te ontdekken wat je blokkert, deze blokkades op te heffen en om je eigen centrum weer te vinden. Dit kan via coaching sessies. Deze bestaan deels uit gesprekken, maar zullen in overleg ook oefeningen bevatten. Deze laten jou op een diepere laag ervaren wat er speelt, waardoor heling plaatsvindt. Voorbeelden zijn opstellingen en visualisaties. Ik zet daarbij mijn gevoeligheid, ervaring en kennis in om jou bij te staan. Vervolgens is het aan jou wat je uit de sessies meeneemt en hoe je je opgedane ervaring en heling gaat toepassen.

Voor wie?

Een coaching sessie kan gaan over blokkades die je tegenkomt in je leven. Bijvoorbeeld op het gebied van energie of levensvervulling. Tevens kan ik je helpen bij hooggevoeligheid en gevoelens als neerslachtigheid. Je thema kan heel concreet zijn, of een vaag gevoel. We kunnen samen bekijken of coaching voor jou op dit moment geschikt is en voel vooral of het voor jou klopt.

Hoe ziet de coaching eruit?

Praten zal, zoals gezegd, een deel zijn van de coaching. Via vragen en toelichtingen van wat ik opmerk bij jou, begeleid ik jou naar jouw eigen antwoorden. Voor mij is het belangrijk dat je je eigen wijsheid gebruikt, of leert gebruiken. Alleen dan kun je immers uiteindelijk zelfstandig je eigen weg gaan. Ik heb daarbij zelf veel ervaring opgedaan in hulpmiddelen, zoals ontspanningsoefeningen, en kan je van daaruit tips geven. 

Naast coachen via woorden vind ik het heel waardevol wanneer je jouw thema’s echt gaat ervaren. Dat gaat dieper dan het rationele en bewuste. Dit houdt in dat we ook visualisaties, opstellingen, creatieve opdrachten en bewegingsoefeningen kunnen doen. Mijn ervaring is dat het zelf doorvoelen inzicht en heling op een diepere laag geeft. Ik reik aan wat ik op een bepaald moment zinvol acht; jij bepaalt of je hierop in wilt gaan, of dat je iets anders wilt.

Binnen of buiten

De coaching vindt plaats in mijn praktijk, of, als je dit prettig vindt en het weer is geschikt, buiten in de natuur. In de natuur kunnen weer andere dingen ontstaan, in uitwisseling met je omgeving. Daarbij kan het samen wandelen als meer ontspannen worden ervaren, dan in een ruimte zitten. Dit kunnen we allemaal samen afstemmen.

Kun je niet naar mijn praktijk komen?

Ben je minder mobiel, door wat voor reden dan ook? Dan kan ik ook bij je thuis komen. Ik reken hiervoor van 0-5 km niets extra. Vanaf 5 km is het 0,80 euro per kilometer.
Een andere mogelijkheid is om de gesprekken digitaal te doen. Opstellingen zijn dan niet mogelijk, maar praten, voelen en eventueel creatief bezig zijn en bewegen kunnen (in bepaalde mate) wel.

Praktisch

Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. De (eenmalige) intake duurt eveneens 1,5 uur. Je hoeft niets mee te nemen voor de sessie, tenzij dit vooraf aangegeven is.

Tarieven:
Coaching sessie / intake (ca. 90 minuten): 75,00 euro (incl. btw)